Cookie policy

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Alfred Berg Rahastoyhtiö Oy ja Alfred Berg Omaisuudenhoito Suomi Oy (myöhemmin Alfred Berg) noudattavat asiakkaidensa palvelussa ja henkilötietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolakia, rahoitus- ja sijoituspalvelualaa koskevaa lainsäädäntöä sekä näihin perustuvia yrityksen sisäisiä vaatimuksia. Tietoja käsitellessämme huolehdimme yksityisyyden suojan toteutumisesta.

Tietojen käyttö

Käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteiden hoitamiseksi, tarjotaksemme tuotteita ja palveluja sekä riskienhallinnassa. Asiakasrekisterin yhteystietojen perusteella lähetämme myös markkinointiviestejä asiakkaillemme.

Rekisteriseloste

Rekisteriselosteesta käy ilmi asiakasrekisteriin kerättävän tiedon luonne. Rekisteriselosteemme on saatavilla myös osoitteessa Alfred Berg, Keskuskatu 1 B, 00100 Helsinki. Voitte myös tilata sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko soittamalla p. 09 2283 2600 (arkisin) tai sähköpostitse: rahasto@alfredberg.com.

Tietolähteet

Tiedot asiakasrekisteriin saamme joko asiakkailtamme tai heidän edustajiltaan, viranomaisten ylläpitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotietorekisteristä. Alfred Berg tallentaa kaikki asiakassuhteen hoitoon liittyvät asiakaspuhelut.

Emme luovuta hallussamme olevia asiakastietoja sivullisille kuin erityistapauksessa rekisteröidyn itsensä suostumuksella tai lain tai Finanssivalvonnan määräysten edellyttämissä tilanteissa.

Omien tietojen tarkastaminen ja lisätiedot

Jokaisella asiakkaallamme on oikeus tarkastaa omat asiakasrekisteriin tallennetut tietonsa ja pyytää oikaisemaan mahdolliset virheet. Maksuttoman tarkastuksen voi tehdä enintään kerran vuodessa (12 kk). Lisäksi asiakkaalla on oikeus kieltäytyä yhteystietojensa käyttämisestä suoramarkkinointiin. Tarkastuspyyntöä tai markkinointikieltoa varten tai saadakseen lisätietoja tästä aiheesta toivomme asiakkaan ottavan yhteyttä asiakaspalveluumme joko soittamalla p. 09 2283 2600 (arkisin) tai sähköpostitse: rahasto@alfredberg.com.

Alfred Bergin verkkosivujen yleiset yksityisyyden suojaa koskevat periaatteet

Toivomme, että vierailusi kotisivuillamme on mahdollisimman sujuvaa. Käytämme evästeitä sujuvoittaaksemme vierailuasi kotisivuillamme esimerkiksi siten, että sivustomme tunnistaa selaimesi ja muistaa kielivalintasi sivulta toiselle tai saapuessasi uudelleen sivuillemme. Lisäksi Alfred Berg kerää, käsittelee ja analysoi joitakin tietoja verkkosivujensa käytöstä. Tietoja ei käytetä yksittäisten henkilöiden tunnistamiseen, vaan pyrimme tiedoilla parantamaan palveluamme.

Rahastosijoittamiseen liittyy aina riski. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta arvonkehityksestä. Rahastoon sijoitettujen varojen arvo voi nousta tai laskea. Arvon laskiessa sijoittaja voi menettää sijoitetut varat osaksi tai kokonaan.