Tervetuloa asiakkaaksemme

Otamme yksilöllisesti huomioon jokaisen sijoittajan lähtökohdat ja tavoitteet. Ennen sijoituspäätöksen tekoa pyydämme sinua huolellisesti tutustumaan rahastojemme avaintietoesitteeseen ja sääntöihin. Sijoitusasiantuntijamme keskustelevat mielellään kunkin rahaston soveltuvuudesta tavoitteisiisi.

Asiakkuuden avaaminen

Elite Varainhoito Oyj omistaa Alfred Bergin Suomen toiminnot. Uuden asiakkuuden avaat helposti Elite Varainhoidon sivuilla.

  • Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnuksesi. Alfred Berg tarkastaa väestötiedot Väestörekisterikeskuksesta sekä luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.
  • Asiakkuuden avaaminen kestää muutaman päivän. Saat kuittauksen sähköpostiin, kun asiakkuus on avattu.

Kuittauksen saatuasi voit tehdä rahastomerkintöjä.

Vajaavaltaisen, alaikäisen tai yhteisön asiakkuuden avaamisen sekä asiakastietojen päivittämisen osalta pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Verkkopankkitunnusten puuttuessa, halutessasi asiakassopimuksen mieluummin postitse tai halutessasi tietää lisää asiakkuuden avaamisesta, auttaa asiakaspalvelumme sinua mielellään.

Jaa tämä sivu

Tee rahastomerkintöjä

Asiakkuuden avaamisen jälkeen voit tehdä rahastomerkintöjä.

Rahastosijoittamiseen liittyy aina riski. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta arvonkehityksestä. Rahastoon sijoitettujen varojen arvo voi nousta tai laskea. Arvon laskiessa sijoittaja voi menettää sijoitetut varat osaksi tai kokonaan.