Palvelumme

Tavoitteenasi on ehkä säästää tulevaa varten, saada lisätuloja tai vain löytää hyvä tapa laittaa raha poikimaan. Meidän tavoitteenamme on aina ratkaisu, joka sopii henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.

Tervetuloa asiakkaaksemme

Tarjoamme laajan valikoiman sijoitusratkaisuja: sekä pohjoismaisia että globaaleja osake- ja korkorahastoja, teemarahastoja ja indeksirahastoja sekä täyden valtakirjan varainhoitoa, mikäli koet, että valintojen teko on yksinkertaisempaa jättää ammattilaisten käsiin. Asiakkaillemme tarjoamme edistynyttä ja kilpailukykyistä varainhoitoa, jossa asiakaspalvelun huippuosaaminen yhdistetään alan parhaisiin tuotteisiin.

Rahasto-osuuksien merkintä

Rahasto-osuuksien merkintä edellyttää maksuttoman asiakkuuden avaamista Alfred Bergille. Ennen ensimmäistä merkintää pyydämme tutustumaan huolellisesti voimassa olevaan rahastoesitteeseen sekä valitsemasi sijoitusrahaston sääntöihin ja avaintietoesitteeseen. Rahasto-osuuksien merkintä tapahtuu tekemällä merkintämaksu halutun sijoitusrahaston tilille.

Varainhoito

Varainhoitoa sinulle

Alfred Berg on varainhoitaja, joka auttaa sinua hoitamaan sijoitusvarojasi. Palvelumme yhdistää laajan tuoteperheen tarjoaman globaalin osaamisen ja paikallisen asiantuntemuksen. Pidämme huolta varoistasi – tehokkaasti ja yhdessä sovitulla riskitasolla.

A woman with a suitcase

Salkkuraportti sujuvasti suoraan sähköpostiisi

Salkkuraportti sähköpostitse on nopea ja ekologinen tapa seurata omia sijoituksia.

Jaa tämä sivu

Rahastosijoittamiseen liittyy aina riski. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta arvonkehityksestä. Rahastoon sijoitettujen varojen arvo voi nousta tai laskea. Arvon laskiessa sijoittaja voi menettää sijoitetut varat osaksi tai kokonaan.