meeting

Tule luomaan tulevaisuutta kanssamme!

Alfred Bergin toimintaa ovat jo yli 150 vuoden ajan ohjanneet paras mahdollinen palvelu ja korkeat eettiset periaatteet. Tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Keskitymme toiminnassamme siihen mihinkä osaamme parhaiten ja siten luomaan asiakkaillemme lisäarvoa.

Työntekijämme

Innostamme työntekijöitämme toimialan parhaisiin suorituksiin. Samalla asetamme korkeat vaatimukset osaamiselle, kunnianhimolle ja innovaatiokyvylle. Tarjoamme tilaa luovuudelle ja intohimolle sekä tukea ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Työmahdollisuudet

Meillä työskentelee talous-, sijoitus-, myynti- ja erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä lakiasiantuntijoina oman alansa osaajia. Olipa sinulla kokemusta viisi tai viisitoista vuotta, kuulemme sinusta mielellämme. Tarjoamme myös ajoittain osa-aikaisia työtehtäviä ja kesätöitä varainhoidosta kiinnostuneille opiskelijoille.

Työntekijöidemme erilaiset taustat ja osaamisalueet luovat ilmapiirin, jolle on ominaista monimuotoisuus ja jatkuva oppiminen.

Kiinnostaako Elite Alfred Berg työnantajana?

Vapaat työpaikkamme löydät täältä: https://www.elitevarainhoito.fi/elite-konserni/tyopaikat

Tule luomaan tulevaisuutta kanssamme!

 

Jaa tämä sivu

Rahastosijoittamiseen liittyy aina riski. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta arvonkehityksestä. Rahastoon sijoitettujen varojen arvo voi nousta tai laskea. Arvon laskiessa sijoittaja voi menettää sijoitetut varat osaksi tai kokonaan.