630x215-people-hr

Tule luomaan Alfred Bergin tulevaisuutta kanssamme!

Alfred Bergin toimintaa ovat jo yli 150 vuoden ajan ohjanneet paras mahdollinen palvelu ja korkeat eettiset periaatteet. Tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Keskitymme toiminnassamme siihen mihinkä osaamme parhaiten ja siten luomaan asiakkaillemme lisäarvoa.

Työntekijämme

Innostamme työntekijöitämme toimialan parhaisiin suorituksiin. Samalla asetamme korkeat vaatimukset osaamiselle, kunnianhimolle ja innovaatiokyvylle. Tarjoamme tilaa luovuudelle ja intohimolle sekä tukea ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Työmahdollisuudet

Meillä työskentelee talous-, sijoitus-, myynti- ja erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä lakiasiantuntijoina oman alansa osaajia. Olipa sinulla kokemusta viisi tai viisitoista vuotta, kuulemme sinusta mielellämme. Tarjoamme myös ajoittain osa-aikaisia työtehtäviä ja kesätöitä varainhoidosta kiinnostuneille opiskelijoille.

Työntekijöidemme erilaiset taustat ja osaamisalueet luovat ilmapiirin, jolle on ominaista monimuotoisuus ja jatkuva oppiminen. Alfred Berg on työnantajana suvaitsevainen ja edistää monimuotoisuutta.

Kiinnostaako Alfred Berg työnantajana?

Lähetä rohkeasti meille avoin hakemus. Vaikka meillä ei olisikaan tällä hetkellä sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemustasi kuusi kuukautta ja otamme sinuun yhteyttä sopivan tarpeen tullen.

Kirjoitathan hakemuksesi englanniksi. Odotamme postiasi.

Jaa tämä sivu

Kirjoittajan yhteystiedot

TH_LIST_a-propos-theam_124923530_245x170

Human Resources ALFRED BERG

hr@alfredberg.com

200x200-meeting-with-client

Etsimme asiakasvastaavia instituutio- ja yksityisasiakasmyyntiin

Rahastosijoittamiseen liittyy aina riski. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta arvonkehityksestä. Rahastoon sijoitettujen varojen arvo voi nousta tai laskea. Arvon laskiessa sijoittaja voi menettää sijoitetut varat osaksi tai kokonaan.